Mercerie Online Marusia (marusia.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • GLS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 99,99 RON   →   18,00 RON
  100,00 RON … 199,99 RON   →   15,00 RON
  200,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Procedura de retur a magazinului online www.marusia.ro .

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nici o problemă, ai dreptul să returnezi produsul/produsele comandate.


  Procedura de retur

        În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să parcurgeti următorii pași:

  1. Anunțați dorința de returnare a coletului prin email (vanzari@marusia.ro), sau telefonic la numarul 0744 792 512.  Operatorul va va furniza datele de retur, iar modalitatea de retur ramane la alegerea dumneavoastra (Curierat sau Posta Romana). Cheltuielile de rambursare va apartin.
  2. Puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.
  3. Va rugam sa ambalati si sa returnati produsele intr-o maniera asemanatoare cu cea de la primire.
  4. Va rugam sa ne furnizati un cont bancar, iar banii se vor returna în contul clientului în maxim 15 zile de la momentul în care am intrat in posesia coletului. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare. Suma rambursata in urma returului va fi cea achitata de client la plasarea comenzii (suma ce include si taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii catre client daca transportul nu a fost gratuit).
  5. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat: produsele trebuie sa fie in ambalajul intact, să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate;, si în scurt timp se vor returna banii în contul bancar furnizat de client.

  Atenție

  • Suma rambursata se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau alte metode. Vă mulțumim pentru înțelegere!

               Echipa marusia.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte, oferindu-ți astfel garanția că produsele comandate sunt într-o stare foarte buna. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, culoare) sau iti vom returna contravaloarea lui. In acest caz noi vom suporta toate costurile aferente schimbului.